Turismepartner

sammen når vi bredere ud og bliver stærkere

Og hvorfor skal du være turismepartner? Det kan siges meget kort: Ved hjælp af samarbejde og netværk, kommer vi som destination meget bredere ud og bliver stærkere. At være turismepartner hos Skiveegnens Erhvervs og Turistcenter (SET) betyder, at du er med til at brande og markedsføre Skiveegnen som destination overfor danske og udenlandske turister, mens du samtidig sikrer, at din virksomhed bliver profileret.

Alle betalte partnerskaber går 100% til markedsføring samt produktudvikling og giver mulighed for at deltage i markedsføringsaktiviteter med vores andre samarbejdspartnere indenfor turisme, bl.a. Enjoy Limfjorden og VisitDenmark.

BASIS eller PLUS partner?
Du kan blive hhv. BASIS og PLUS partner hos os. Her får du en række markedsføringsfordele indenfor synlighed, indblik, kvalitetssikring og rabatfordele samt et medlemskab af SET med en række fordele indenfor sparring og kompetenceudvikling. BASIS giver bl.a. øget synlighed på www.visitskive.dk, infoskærme og app, men PLUS partnerskab giver alle BASIS fordele plus mest mulig markedsføring og promovering på en lang række platforme.

SAMMENLIGN PARTNERSKABER

Tilkøbsmuligheder med rabatfordele for partnere!
Vi tilbyder en række tilkøbsmuligheder til alle turismevirksomheder:

LÆS MERE

Vil du vide mere?

Janne Kragh Pedersen
Turismekonsulent